Kennelträff 2019 (Kennelbloggen)

Vår första kennelträff här hos oss på Viebke’s! Tyvärr bor flera av våra ¨valpar¨ många mil iväg,men vi hade trots saknaden av dessa en trevlig och lyckad träff, tror iaf att resten av hundarna hade en bra dag. Sammanlagt hade vi 8 Shelties i trädgården <3.

Eftersom jag varit på kennelträff hos MIN uppfödare till Vilda tog jag med mig en del godsaker därifrån. Utan blyghet kopierade jag dessa. Tack Sandra <3 Jag frågade inte utan bara snodde rakt av, tror jag får. Hur som helst hade vi kul och det blev trötta hundar som åkte hem och trötta hundar här hemma.

Orri, Pennys storasyster

Först ut hade vi kennelrace. Som dessa små ben satte fart! Snabbast var Cupid, 5 månader! Vi valde att ha Vilda, Paige och Ferrari utom tävlan 🙂 Kändes inte rättvist annars. Men cupid slog sina konkurrenter lätt som en plätt <3

Efter dessa lopp, var det godissök, där fick alla hitta små godisar högt och lågt.

Cupid hittade högt och fick hjälp av sin matte att nå

När detta var avklarat i rastgården återvände vi hem till fika och samkväm.

När vi fått lite ny energi hade vi lagt en aktivitetsbana för hundarna att komma igenom. Olika svårigheter för olika hundar, vissa saker kunde alla lätt medan vissa delar blev knepigare. Men det var en utmaning för de flesta.

I barnkammaren var det livat värre 😀 Esme och Cupid hade verkligen kul!

Tusen tack till en superkul första kennelträff! Kennelträff 2019, första av många, hoppas vi.