Presentation (Kennelbloggen)

Nu har de små liven blivit 3 dygn och tänkte det var dags att visa upp dem lite bättre.

Valpar efter Gardenia Garden’s Poseidon – Eros från Coltris kennel och Windheart’s Absolut Bling Bling – Vilda.

Vi har dessutom en överraskning att presentera!

Vi tar dem i ordning som de föddes för enkelhetens skull. Namn på dem kommer senare, även om vi troligen har bestämt är de inte helt säkert än.

Valp 1 en trefärgad, med mycket svart, en vit linje i nacken och vita framben. Detta är vår överraskning! Det är en hane. Jag var nog tröttare än jag upplevde när de föddes. Denna kille hittar man lite varstans redan i valplådan, mycket styrka och fart redan.

Valp 2 är blue merle, tror iaf att det kommer fram mer ju äldre hon blir. Hon har en häftig teckning av svart i huvudet och verkar ha lika häftigt humör, så här långt har hon det iaf! För att ta dessa bilderna snurrade hon flera varv på fällen innan jag fick lov att ta dessa två som är ok. Blir en bestämd dam detta.

Valp 3 även detta blue merle och tik. Liten strimma vitt och mycket vit nacke och på benen. Verkar så här långt lite mer försiktig än sina syskon. Men mycket hinner förändras på närmaste veckorna.

Under veckorna som kommer kommer ni hitta mycket bilder på dem och deras upptåg, både här och på vår Facebook-sida Viebke’s.